Friday, December 23, 2011

PMR SDAR MENINGKAT....


22 September 2011 menyaksikan kegembiraan semua warga SDAR apabila mengetahui keputusan PMR SDAR melonjak naik. Semua subjek meningkat secara keseluruhannya dengan gred min 1.02. Terdapat 4 subjek yang mendapat semua A iaitu Bahasa Melayu, Kemahiran Hidup, Sains dan Matematik. Subjek yang lain termasuk Sejarah walaupun agak terkilan kerana tidak semua mendapat semua A, tapi masih bersyukur kerana turut melonjak naik. Hanya 3 orang pelajar yang tidak mendapat A dan masing-masing mendapat B.

     Namun ini tidak akan mematahkan kami sebagai pendidik SDAR untuk berhenti setakat ini sahaja. Perjalanan masih jauh dan PMR 2012 sedang menunggu untuk dikerah keringat untuk menambahbaik program yang sedia ada dan memastikan semua A dalam Sejarah PMR tercapai. Kepada semua pelajar tingkatan 3 2012, siapkan minda anda... perjuangan semakin dekat... Semoga tahun 2012 akan membawa semangat baru kepada semua guru dan pelajar SDAR dalam meningkatkan kecemerlangan masing-masing.
Debaran menunggu keputusan...

Keluarga yang turut berdebar menunggu keputusan anak tersayangPenyerahan keputusan oleh Tuan Pengetua, Tn Hj Zakaria B Md Zin di atas pentas

Kegembiraan dikongsi satu keluarga


Saat bahagia...

No comments:

Post a Comment